218602/218606 – ADC-V723 / ADC-V523 Micro SD Kaart opnamen

Inhoudsopgave

Eisen aan de camera, abonnement en Micro SD kaart

Er zijn diverse camera’s van alarm.com die een lokale opname op een SD kaart ondersteunen. Dit zijn onder andere de volgende modellen:

ADC-V523 / 218606 (minimaal firmware versie 0.6.1.151+)

ADC-V723 / 218602 (minimaal firmware versie 0.6.1.151+)

Ook je abonnement voor alarm.com dient minimaal de volgende dienstverlening te bevatten:

• Commercial Video 8 met Smart View voor lokale opnamen
  • Commercial Video 16 met Smart View voor lokale opnamen
  • Premium Video
  • Pro Video met Analytics 3000 met Smart View voor lokale opnamen**

Opmerking: Deze configuratie ondersteund enkel lokale opnamen voor twee camera’s. Alle andere abonnementsvormen ondersteunen lokale opnamen voor alle verbonden camera’s op het account.

Ook dient er rekening gehouden worden met de maximale grootte en het type van het Micro SD kaartje wat je gebruikt. De maximale grootte is 256Gb en de volgende merken worden ondersteund:

• Micron industriële geheugen Micro SD kaarten(128Gb en 256Gb)
  • SanDisk (industriële) high endurance Micro SD kaarten
  • WD Purple Micro SD kaarten

SD kaart installeren in een ADC-V523 / 218606

1. Verifieer of het apparaat is voorzien van de laatste firmware.
  2. Open de rubber afdichting middels de twee kleine schroeven aan de onderzijde van de camera.
  3. Plaats de micro SD kaart in het geheugenslot tot deze vastklikt.
  4. Plaats de rubberen afdichting weer terug en schroef deze vast.

SD kaart installeren in een ADC-V723 / 218602

1. Verifieer of het apparaat is voorzien van de laatste firmware.
  2. Open de rubber afdichting middels de twee kleine schroeven aan de onderzijde van de camera.
  3. Plaats de micro SD kaart in het geheugenslot tot deze vastklikt.
  4. Plaats de rubberen afdichting weer terug en schroef deze vast.

Opname schema instellen

1. Log in op het eindgebruikersportaal van de klant om een opname schema in te stellen.
  2. Klik op video
  3. Ga naar opname regels
  4. Klik op lokale opnamen
  5. Klik op schema toevoegen
  6. Kies bovenin de gewenste camera
  7. Bepaal de beeldkwaliteit door de slider te bewegen
  8. In de schema instellingen kun je bepalen of de camera altijd dient op te nemen of enkel binnen bepaalde tijdframes.
  9. Het is ook mogelijk om de maximale opname duur in dagen te bepalen door de optie aan te vinken om de opname tijd te limiteren. Vervolgens kun je in de dropdown kiezen voor het aantallen dagen dat je de opslag willen laten plaats vinden.
  10. Klik op opslaan, de beelden worden vanaf dat moment opgeslagen op de Micro SD Kaart

Beelden terugkijken via de browser (van de Micro SD Kaart)

1. Log in op het eindgebruikersportaal
  2. Klik op video
  3. Klik op aan boord 24/7 tijdslijn
  4. Selecteer het gewenste apparaat en kies voor terugspelen
  5. Druk op het afspeelicoon om de beelden te laden

Beelden terugkijken via de app

1. Druk op het icoon met de drie horizontale streepjes.
  2. Druk op video.
  3. Druk op 24/7.
  4. Druk op afspelen.