Kiezer inbellen met DLS

Inhoudsopgave

Om de kiezer in te bellen dient men een SMS bericht naar het 06 nummer te sturen naar de simkaart van de kiezer. In het bericht dient het volgende te staan:

##08403103923651004

De eerste 12 waardes zijn het externe ip adres van de computer waar DLS op draait. In dit voorbeeld TOP Security. Gevolgd door het poort nummer van DLS, standaard 51004. Deze poort is doorverwezen in de server naar de lokale computer met DLS openstaand.

Schakel in DLS de option IP/GPRS incoming in en zorg dat DLS klaar staat voor een inkomende verbinding.

What do you want to do ?

New mail