Deurbel 218610 stuurt geen push notificaties naar IQ Panel 2 Plus

Je bent hier:
< Alle onderwerpen
Inhoudsopgave

Indien de deurbel 218610 geen push notificaties stuurt naar het IQ Panel 2 Plus paneel, dan kan dit in de basis 4 oorzaken hebben, er van uitgaande dat de deurbel correct functioneert:

1. Live streaming van video beelden is niet geactiveerd op het IQ Panel 2 Plus paneel. Ga hiervoor naar instellingen –> geavanceerde instellingen –> installatie –> dealerinstellingen en scrol vervolgens naar beneden tot je de optie Live Videocamera’s streamen naar IQ remote ziet, deze dien je te activeren.
  2. Een tweede oorzaak kan zijn dat het nog in het account aangezet moet worden van alarm.com via de eindgebruikersportaal om push notificaties naar het paneel te sturen. Hier voor ga je naar je eindgebruikersaccount en klik je op video en vervolgens instellingen. Dan kies je voor de betreffende deurbel en vervolgens bij instellingen voor apparaat informatie. Daar zie je vervolgens onder belvolume buiten de optie send button pushed notifications to panel staan, deze dient geactiveerd te zijn.
  3. Een derde oorzaak kan zijn dat je de camera’s nog moet instellen om beelden te streamen naar het IQ Panel 2 Plus paneel. Hiervoor log je in op je eindgebruikersaccount bij alarm.com en kies je voor video en vervolgens bovenin voor instellingen. Onder de menu optie video streamen naar het scherm van het beveiligingspaneel kun je vervolgens aangeven welke camera’s je wilt streamen.
  4. Als laatste is er nog de mogelijkheid dat je de firmware dient bij te werken van de deurbel. Lees onze instructies daarvoor hierĀ