Deurbel notificaties tonen op de IQ Panel 4

Inhoudsopgave

Het is mogelijk om de deurbel notificaties toonbaar te maken op de IQ Panel 4. Alle deurbellen van alarm.com kunnen hier voor gebruikt worden uit ons leveringsgamma.

Let wel, het account waarop de Qolsys IQ Panel 4 is aangemeld, dient naast een basis, premium of plus licentie, ook een video deurbel of pro video pakket te hebben. Het paneel en de deurbel dienen allebei verbonden te zijn op het hetzelfde Wi-Fi netwerk (dezelfde communicatie frequentie en SSID).

Deze functie is niet beschikbaar op een IQ Remote

1. login op het eindgebruikersportaal van de eindklant (www.alarm.com)
  2. Klik op Video
  3. Klik op instellingen
  4. Selecteer de deurbel in het video apparaat menu bovenin.
  5. Klik op video apparaat info
  6. Vink de optie voor verstuur bewegingsnotificaties naar het paneel en/of drukknop ingedrukt push notificaties naar het paneel aan als gewenst.
  7. Klik op opslaan.

De push notificaties zullen afhankelijk van de taal zo getoond worden: