Doormelding instellen via alarm.com installateursaccount

Inhoudsopgave

De doormelding voor een Qolsys centrale kan via het alarm.com platform worden ingesteld. Log als installateur in op je account via https://alarmadmin.alarm.com. (Geen account, vraag deze aan bij onze support).

Open vervolgens het account van het betreffende paneel waarop je de instelling wilt wijzigen en kies links voor remote toolkit.

Vervolgens kun je aan de rechtse kant kiezen voor “Monitoring Station Settings”. Vervolgens zie je daaronder direct “Panel communication test frequency” staan, klik daar op en kies voor dagelijks in het popup venster. Om de instellingen te bevestigen kies je voor wijzigen.

Je kunt ook de tijd van het versturen van de testmelding aanpassen, dat doe je een regel lager door te klikken op “Starttijd automatische communicatietest”. Je kunt daar het tijdstip bepalen en door te klikken op wijzigen, bevestig je de instelling.