Doormelding instellen via het paneel

Inhoudsopgave

De doormelding van een qolsys centrale wordt ingesteld in het menu van het paneel. De wijze voor zowel IQ Panel 2 Plus als IQ Panel 4 is identiek.

Klik op het startscherm bovenin op het streepje. en het volgende scherm zal zichtbaar zijn.

Kies vervolgens voor instellingen en het volgende menu zal getoond worden:

Kies hier voor geavanceerde instellingen en log in met je installateurscode. Daarna zal het volgende menu overzicht worden getoond:

Kies in dit scherm voor installatie, het volgende menu wordt zichtbaar:

Kies in dit menu voor dealerinstellingen. In het menu wat daarna zichtbaar wordt, scrol je naar beneden tot je de titel “Periodieke communicatietest” ziet. Direct daaronder staat de optie “Communicatietest-interval is ingesteld op wekelijks”. Kies hier vervolgens voor dagelijks en bevestig deze instelling.

Daaronder staat de optie om het tijdstip in te stellen wanneer de testmelding moet worden verstuurd. Bevestig deze instelling ook weer om deze door te voeren in de programmering van het paneel.