Firmware update uitvoeren.

Inhoudsopgave

Ga in DLS naar het tabblad GS/IP Opties en selecteer remote firmware update.

Nu kun je een lijst opvragen met beschikbare updates.

Zodra er updates beschikbaar zijn geeft hij deze weer, nadat je hebt aangegeven akkoord te gaan met de voorwaarden kun je ze downloaden. (door links boven op downloaden te klikken)

Zodra de update is gedownload komt er in het bediendeel te staan
“Firmware update is beschikbaar”

Toets nu op het bediendeel *6 (hoofdcode) en scrol naar autoriseren voor update en bevestig met een *
De update wordt nu geïnstalleerd en staat er in het bediendeel
“Firmware update is bezig”

Nadat de update is geïnstalleerd start de centrale volledig opnieuw op en verliest hij zijn communicatie met de draadloze componenten, dit hersteld zichzelf binnen 10 minuten.