Firmware Upgrade Neo Touch bedienpaneel

Inhoudsopgave

De bestanden in het mapje op een SD kaart plaatsen en op het touchscreen bedienpaneel kiezen voor installateursmenu en vervolgens firmware upgraden (dus alle 3).
Doorgaans met 2-3 minuten voltooid is het update proces voltooid.

Stappen plan
1. Men gaat naar het bedienpaneel en klikt aan de rechterzijde op opties
2. Plaats de SD kaart met de 3 bestanden in het SD slot
3. Ga naar installateurmenu
4. Toets de installateurscode in
5. Ga naar bedienp. config.
6. Kies voor firmware upgrade
7. Na de firmware update het bediendeel een keer spanningsloos maken.

Firmware Touch