Firmware upgrade via USB

Inhoudsopgave

De kiezer kan worden geupgrade met een firmware bestand via de USB drive. Er dient op een USB stick, een map aangemaakt worden B_FW. In deze map dient het upgrade bestand worden geplaatst (FWxxxxx.bin).

Vervolgens volg je dit stappenplan:
1. Maak de kiezer spanningsloos.
2. Plaats een jumper over de USB om de kiezer in HOST modus te zetten.
3. Start de kiezer op.
4. Plaats na minstens 1 minuut de USB stick met de map en firmware.
5. De update wordt automatisch uitgevoerd en de kiezer zal herstarten, ledjes gaan uit en weer aan.
6. nadat de kiezer geupgrade is, koppel je de kiezer weer van de spanning.
7. Verwijder de jumper op USB en plaats weer de USB male – male kabel terug om te communiceren met de pc.

als het ledje ACT snel knippert constant, dan is de firmware update bestand niet geldig.