Hardware reset weerbestendige Mini-Dome / gemotoriseerde Mini-Dome

Je bent hier:
< Alle onderwerpen
Inhoudsopgave

In dit kennisbank artikel leggen we je hoe je een Milesight weerbestendige Mini-Dome / gemotoriseerde Mini-Dome kunt voor zien van een hardware reset. Hiermee worden alle instellingen van de camera hersteld naar fabriekswaarden.

Onder deze serie vallen de volgende modellen.

• 150203 – MS-C2975-PB
  • 150204 – MS-C5375-PB
  • 150205 – MS-C2975-PB
  • 150206 – MS-C5375-PB
  • 150207 – MS-C2975-PB
  • 150208 – MS-C5375-PB
  • 150209 – MS-C2975-PB
  • 150210 – MS-C5375-PB
  • 150212 – MS-C5375-PB
  • 150214 – MS-C5375-EPB
  • 150215 – MS-C5375-EPB

Reset procedure

Stap 1: Verwijder de witte kap van de behuizing (de bovenste ring), door deze te draaien.

Stap 2: draai de schroef van de houder voor de camerapositie.

Stap 3: Na het losmaken van de schroef van de houder kun je de camera draaien. Draai deze dusdanig toch het klepje voor de MicroSD kaart te openen is in de uitsparing van de houder. Verwijder vervolgens de 2 schroeven en neem het klepje weg.

Stap 4: na het verwijderen van het klepje wordt de MicroSD kaartsleuf zichtbaar en zie je daar rechtstreeks onder de positie van de reset knop. Druk deze knop circa 10 seconde in met een schroevendraaier of pen, vervolgens is de camera gereset naar standaard waarden. Let wel, deze procedure werkt enkel wanneer de camera aan staat!