Knipperende led’s melder uitzetten

Inhoudsopgave

Zet eerst sleutel om naar rechts.

Verwijder het blauwe jumpertje bij het slot logo (deze zit op de print onder de eerste rij ledjes).

Druk op de menuknop.

Selecteer optie 5 “Configureer”

Druk op het bediendeel de cijfertoets in en houd deze ingedrukt (0..9 Dit staat op deĀ
toets).

Voer nu het wachtwoord in. (standaard 3333) en laat de cijfertoets los en bevestig met een vinkje.

Ga naar de optie “parameters” en bevestig met een vinkje.

Dan naar optie “parameters element” en wederom bevestigen met een vinkje.

Dan naar het kopje “knipper led” met het pijltje naar rechts kun je hem uit zetten.

Zet de sleutel om naar links om uit het menu te gaan. (De wijziging is nu opgeslagen).

Plaats de blauwe jumpertje weer terug.