Mailinstellingen voor versturen van mail bij beweging

Inhoudsopgave

Vul de volgende gegevens in op de AVtech recorder om bij beweging beelden te versturen (bewegingsdetectie moet uiteraard aan staan). Men heeft de keuze om een link te versturen, JPEG of AVI bestand. Let wel, dat een harde schijf aanwezig dient te zijn om beelden te kunnen versturen.

Gmail:
SMTP Server: smtp.gmail.com
Poort: 465
Mail van: uwemailadres@gmail.com
SSL encryptie: AAN
Wachtwoord Verificatie: AAN
Gebruikersnaam: uwemailadres@gmail.com
Wachtwoord: wachtwoord van het emailaccount

Vergeet uiteraard niet om een ontvanger in te voeren voor de mails!

Live / hotmail accounts werken niet.