Main Stream activeren / Betere beelden

Inhoudsopgave

Standaard staat een Avtech ingesteld om de substream / netwerk stream te tonen naar gebruikers die remote inloggen.

VideoViewer (Windows en Mac)
1. Open Video Viewer (Zet op volledige weergave)
2. Voeg een locatie toe
3. Verbind met de locatie
4. Klik rechtsonder op het icoontje (DVR, 2de icoon)
5. Kies 1 kanaal
6. Rechtsboven staat nu sub in een geel tape icoon, klik er eenmaal op en de main stream zal worden geladen.

Eagle Eyes (Android en IOS)
1. Open Eagle Eyes
2. Voeg een locatie toe
3. Verbind met de locatie
4. Klik op een beeld zodat deze groter wordt
5. Klik op een icoontje met een gesloten venster en 2 open vensters erachter.
6. Kies daar voor opname stream. De main stream zal nu getoond worden.

Webinterface
1. Login met uw webbrowser in op de recorder.
2. Klik links op een cijfer voor het gewenste kanaal.
3. Als het kanaal vergroot wordt weergeven kunt u links op stream type klikken. Kies hier de main stream / record stream. De beelden worden nu in HD weergeven.

Let wel: het is enkel mogelijk om de 1080P stream op 1 kanaal gelijktijdig weer te geven.