Opstart procedure nieuwe Uniview NVR

Inhoudsopgave

Selecteer taal –> hierna start de recorder opnieuw op.

Scan de QR code met je smartphone om de app te installeren.
Open de app en swipe door introductie heen en klik uiteindelijk op Try Now.
Selecteer P2P log in en daarna Sign Up.

Voer een geldig E-mail adres in en open deze op uw laptop, want de bevestigings E-mailĀ
komt binnen in de ongewenste mail.
Ga naar het tabblad (Voer verificatie in) en klik op E verify, in de ongewenste map op de laptop staat nu een mail met een 6 cijferige code deze moet je invullen in het tabblad.
Voer een paswoord in. (schrijf deze op en bewaar hem op een veilige plek)
Nu is het account aangemaakt.

Klik op de streepjes links boven.
Dan op devices.
Kies de optie P2P-apparaat toevoegen.
Kies Scan.
Scan nogmaals de QR-code.
Geef het systeem een naam en sla hem op door rechts boven op de diskette te drukken.

Omde livebeelden te bekijken kies wederom de streepjes links boven, en ga naar het tabblad Live mode.
Selecteer het gewenste systeem en druk op live view onder in de app.