PC5950 bedraad aansluiten op Alexor paneel

Inhoudsopgave
Het is mogelijk om een spreek/luister of enkel inluisterverbindingsmodule te plaatsen in het Alexor paneel. Hierdoor komen de bedrade ingangen te vervallen. Zie de bijlage voor het aansluit schema en de installatiehandleiding voor de PC5950 module.

Aangeraden wordt om de PC5950 module in een externe, bij voorkeur stalen behuizing te plaatsen. De maximale afstand tussen de PC5950 en de audio stations mag 152M bedragen.

Deze configuratie in de Alexor centrale, ondersteund niet de PC5964 audio module (Groot speaker station). Alleen de PC5961 en PC5962 worden ondersteund (Maximaal 2 stuks in totaal).

What do you want to do ?

New mail