RTSP Stream openen van recorder

Inhoudsopgave

Live beeld:
rtsp://gebruikersnaam:wachtwoord@IPadres/channel=3/subtype=0

Gebruikersnaam: gebruikersnaam van de recorder
Wachtwoord: wachtwoord van de recorder / gebruiker
IP adres: het ip adres van de recorder
channel= : het kanaal nummer van de camera, kanaal 17 bij een 16 kanaals betekend alle kanalen.
Subtype: Stream van de beeld 0 is mainstream, 1 is substream.

Terugspelen:
rtsp://gebruikersnaam:wachtwoord@IPadres/channel=3/subtype=0/vod=151222-121108

Gebruikersnaam: gebruikersnaam van de recorder
Wachtwoord: wachtwoord van de recorder / gebruiker
IP adres: het ip adres van de recorder
channel= : het kanaal nummer van de camera, kanaal 17 bij een 16 kanaals betekend alle kanalen.
Subtype: Stream van de beeld 0 is mainstream, 1 is substream.
vod: toevoeging voor terugspelen, tijdsformaat is JJMMDD-UUMMSS