Sirenes PowerG activeren bij alle alarmen (IQ Panel 2 en 4)

Inhoudsopgave

Het is mogelijk om de ingebouwde sirene van een PowerG rookmelder te activeren bij een alarmmelding. Standaard is deze ingesteld om enkel een akoestisch signaal te geven bij een brandmelding, maar de melder kan ook gebruikt worden om alarm te geven bij bijvoorbeeld een inbraakmelding.

Ga hiervoor naar de instellingen in het paneel:

1. Ga naar instellingen
  2. Ga naar geavanceerde instellingen en voer de dealer code in
  3. Ga naar installatie en kies voor sirene en alarmen
  4. Scrol naar beneden naar PowerG-Rookdetector sirene en activeer daar de optie “alle alarmen”, standaard staat deze alleen op brandalarmen.

Via het Alarm.com portaal:

1. Zoek het paneel van de klant op.
  2. Ga naar de remote toolkit optie links
  3. Klik vervolgens aan de rechterkant in het command catalog venster voor alarm settings.
  4. Klik op PowerG Smoke Detector Siren en kies voor enabled.
  5. Enabled betekend dat de rookmelder sirene bij ieder type alarm afgaat, disabled is enkel bij brand.