Tsee mobiele telefoon app gebruiken

Inhoudsopgave

De IP Camera’s van Viscoo kunnen worden geopend in een app voor beeldweergave middels poort 556. De standaard login is admin en het wachtwoord 123456. Willen mensen dit op afstand doen, dus extern, dan dient de poort 556 TCP geforward te worden in de router en het externe IP adres ingevuld te worden in de app.

* Let wel: De 2-5MP modellen mogen niet op 5MP ingesteld worden. Als dit wel het geval is, wordt de substream geblokkeerd!