Verschillende uitgangen van elkaar programmeren

Inhoudsopgave

Het is mogelijk om op de recorder 2 uitgangen onafhankelijk van elkaar te programmeren. Men kan enkel de VGA/HDMI uitgang en BNC uitgang apart van elkaar configureren. De VGA en HDMI uitgang geven altijd hetzelfde beeld!

Hoe stelt men dit in?
Men gaat naar het hoofdmenu van de recorder. (rechter muis klik, onderste optie). Vervolgens wordt een balk met iconen getoond, het icoon met 2 tandwielen dient geopend te worden (5de icoon). Vervolgens klapt er een menu uit naar boven, waaronder de optie uitgang (Output bij engelse modellen) staat vermeld. Als die optie wordt aangeklikt opent er zich een nieuwe menu waarbij 2 tabjes vermeld staan. Te weten: VGA/HDMI en CVBS (COAX). Daar kan de divisie mode bepaald worden en de indeling bepaald worden. Afhankelijk van het aantal ingangskanalen kan men divisies selecteren. Iedere positie kan aan een kanaal worden toegewezen.

Deze instellingen worden na het opslaan van de instellingen zichtbaar en opgeslagen in de DVR. Na een herstart zullen deze instellingen automatisch weer worden geladen en getoond.

Opmerking: recorders met een oudere firmware dan 1.2.6 hebben deze optie niet.

What do you want to do ?

New mail