Z-wave componenten verwijderen op een Qolsys IQ panel 2 plus

Je bent hier:
< Alle onderwerpen
Inhoudsopgave

In dit kennisbank item gaan we je stap voor stap uitleggen doe je Z-wave componenten kunt verwijderen vanuit je Qolsys IQ Panel 2 Plus.

Stap 1: Ga naar IQ Panel 2 Plus touchscreen en trek het grijze balkje boven in het scherm naar beneden. Kies vervolgens voor instellingen.

Stap 2: Ga vervolgens naar geavanceerde instellingen:

Stap 3: Toets de installatie of dealercode in, standaard is dit 1111 of 2222.

Stap 4: Kies vervolgens voor installatie:

Stap 5: Kies vervolgens voor apparaten:

Stap 6: Kies vervolgens voor Z-Wave Apparaat:

Stap 7: Kies vervolgens voor Z-wave instellingen:

Stap 8: Kies in dit menu voor apparaat wissen als je een (deel) van je componenten wilt verwijderen. Je kunt vervolgens specifiek aangeven welk component je wilt wissen. Optioneel kun je er ook voor kiezen om alle Z-wave gekoppelde componenten te wissen, kies dan voor alle apparaten verwijderen.