Koppelen van deurbel (218610) aan IQ Panel 2 Plus en alarm.com

Je bent hier:
< Alle onderwerpen
Inhoudsopgave

In dit kennisbank item gaan we je in een paar korte stappen uitleggen hoe je de deurbel koppelt aan het IQ Panel 2 Plus paneel. Alvorens je begint aan deze stappen, is het van belang dat je er zeker van bent dat je de Pro video en/of deurbel uitbreidingsopties hebt geactiveerd staan op je alarm.com account. Dit kun je makkelijk controleren door de alarm.com eindgebruiker app te openen en dan dient de optie deurbel camera’s getoond te worden.

1. Open de alarm.com eindgebruiker app en ga naar deurbel camera’s.
  2. Voeg een deurbel camera toe door op het icoon te klikken
  3. Selecteer beginnen / volgende.
  4. Voer een naam in voor de deurbel.
  5. Ga vervolgens naar de wifi instellingen op je telefoon, door de app te minimaliseren (niet afsluiten) en verbind met de skybell Wi-Fi, geen wachtwoord nodig.
  6. Ga terug naar de app, deze zal nu verder gaan en vervolgens kun je een Wi-Fi netwerk kiezen, deze kan van de IQ panel 2 plus zijn.
  7. Om de IQ Panel 2 Plus Wi-Fi te activeren, ga je naar het paneel en swipe je boven het menu naar beneden op het scherm en ga je naar instellingen –> geavanceerde instellingen –> installatie –> apparaten –> Wi-Fi apparaten –> Toegangspunt instellingen –> Activeer Wi-Fi toegangspunt. Onder in dit menu kun je ook het Wi-Fi wachtwoord opzoeken.
  8. In de alarm.com app selecteer je het Wi-Fi ID van de IQ Panel 2 Plus en verbind je met het correcte wachtwoord.
  9. Verbind met het netwerk en wacht even.
  10. De deurbel zie je vervolgens dubbel knipperen oranje (~30 seconden).
  11. Daarna blauw/groen (~30 seconden).
  12. Constante groene led
  13. Opmerking: Als de LED oranje blijft knipperen, dan zijn onjuiste Wi-Fi gegevens ingevoerd.